Dobrý deň, chcem sa informovať, pokiaľ mám protilátky, len proti spermiám a nie proti troboflastu, je možné podstúpiť IUI, alebo je väčšia
šanca pri IVF. Ďakujem

Klára

Dobrý deň, prítomnosť protilátok voči spermiám nemusí nevyhnutne znamenať indikáciu na liečbu IVF. Pokiaľ má partner vhodný spermiogram na vykonanie inseminácie, je možné začať liečbu neplodnosti pomocou tejto metódy.

MUDr. Katarína Starovecká